Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCrafters - Poszukuje sponsora.

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem właścicielem jak i pomysłodawcą projektu serwera MCrafters. Na wstępnie jak już widzicie po nazwie tematu poszukujemy sponsora. Od takiej osoby wymagamy przede wszystkim wkładu finansowego nie tylko w maszynę dedykowaną ale wchodzi też jeszcze w kosztorys projektu: reklama, grafika serwerowa, mapa(zmówiona i ukończona do odebrania u ekipy budowniczych CraftCast, która jest wszystkim na pewno znana), wymagamy też poważnego podejścia do serwera i najlepiej jeśli była by to osoba mająca ukończony 16 rok życia. Jeśli chodzi o sam typ serwera będzie to Medium Hardcore ale nie będzie to zwykły serwer "a pierdzielne mega drop i hajs sie zgadza" tak nie będzie będziemy starali się aby czerpać z niego korzyści ale przede wszystkim aby nie wprowadzać znaczącego "pay 2 win" na serwer, jeśli masz pieniądze to zdobędziesz wszystko szybciej niż zwykły użytkownik(gracz) serwer. Oczywiście serwer musi na siebie zarabiać aby opłacał się z miesiąca na miesiąc może coś z nadwyżką aby inwestować cały czas w serwer i go rozwijać. Jeśli chodzi o rozwiązania, które będą wyróżniały nasz serwer będzie ich wiele postaram się te najbardziej ciekawe wymienić tutaj. Rozpocznijmy od tak zwanych "Bossów serwerowych" będzie to ogromny giant lub golem, którego jeśli zabijemy możemy zdobyć ciekawe przedmioty ale wiadomo zabijanie ich i zdobywanie jakiś tam zwykłych przedmiotów, które możemy zdobyć w prosty i inny sposób ale będziemy mogli tam zdobyć oczywiście z bardzo małym procentem: NETHER_STAR główny przedmiot wymagany do beacona(tak będą włączone ale zablokujemy używanie siły 2 w nich). Kolejnym rozwiązaniem będzie wprowadzenie waluty serwerowej, którą będziemy mogli zdobyć handlując z NPC innymi przedmiotami, które zdobędziemy bez problemu np. z kamienia. Kolejnymi rozwiązaniami będą turbo dropy połączone z gildiami, będziemy mogli kupić turbo drop dla całego serwera lub danego gracza lub zakup dla całej gildii, pojawią się też magiczne świecące disco zbroje, puszki pandory z których będziemy mogli zdobyć po kupnie w item shopie serwera lub zakupu za walutę serwerową. Znajdziesz u nas też boyfarmery, wymiany/handel w pełni bezpieczny pomiędzy graczami, cobblex'y, a jeszcze zapomniałem dodać że chcemy wprowadzić potki na serwer ale normalny crafting będzie nie dostępny tylko będziemy mogli zdobyć je w inny sposób. Cały opis powyższy nie przedstawia wszystkiego co się będzie  znajdowało na serwerze. Jeśli macie dla mnie propozycje, pytania zapraszam do kontaktu: GG: 51726760 lub prywatna wiadomość na forum. 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Refresh.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Refresh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...